De gezichten van de PPZ

De PPZ bestaat door de volgende medewerkers:

 

Dr. D.A.W. Oortgiesen MSc

Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI

Is vanaf september 2011 werkzaam in de PPZ. Tijdens zijn opleiding tandheelkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen had hij al een bijzondere belangstelling voor de parodontologie.

Na een periode van werken in de algemene praktijk was de beslissing om de Master of Science opleiding Parodontologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen te gaan volgen dan ook geen moeilijke keuze. Deze opleiding werd in 2006 afgerond waarna hij enige jaren later zijn officiële erkenning Parodontoloog-NVvP verkreeg evenals de erkenning Implantoloog-NVOI. Na het afronden van deze opleiding werd bovendien een promotie traject gestart met als onderwerp parodontale regeneratie. Onlangs (24 augustus 2012) werd het proefschrift “A tissue engineering approach to the regeneration of periodontal tissues” met succes verdedigd.

Hij werkte in diverse verwijspraktijken voor parodontologie en implantologie in het land. Vanaf oktober 2012 nog alleen in de PPZ. Hij zal zowel parodontale als implantologische behandelingen uitvoeren. Naast de werkzaamheden in de PPZ werkt hij nog als tandarts docent op de Radboud Universiteit Nijmegen.

BIG: 89058976302

 

 

E.W. van de Weerdhof MSc

Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI

Behaalde in 2002 zijn tandartsdiploma aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn opleiding tandheelkunde had hij al een bijzondere belangstelling voor de parodontologie en kaakchirurgie.

Na zijn studie heeft hij zo’n twee jaar in diverse praktijken als algemeen practicus waargenomen. Tijdens deze periode heeft hij er uiteindelijk voor gekozen de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen te gaan volgen. Deze heeft hij in 2007 afgerond.

Per juni 2008 is Van de Weerdhof werkzaam binnen de PPZ. Hij voert zowel parodontale als implantologische behandelingen uit. In het najaar 2009 werd hem de erkenning Implantoloog-NVOI verleend. Naast zijn werkzaamheden in de PPZ is hij bestuurslid van de sectie Parodontologen NVvP.

BIG: 59059003402

 

 

E.O. Veth MS

Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI

Hij behaalde in 1984 zijn tandartsdiploma aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij de militaire dienstplicht vervuld als luitenant-tandarts bij de NATO-Airforce. Daarna werkte hij zeven jaar in zijn algemene praktijk te Rotterdam. Vervolgens, in 1993, vertrok Veth naar Houston, USA, om daar de driejarige parodontologie en implantologie opleiding te volgen. Die sloot hij in 1996 af met de Master of Science titel. Van 1996 tot 2002 was hij werkzaam in privé-praktijken voor parodontologie en implantologie in Houston en Dallas. In 1998 werd de erkenning als “Diplomate of the American Board of Periodontology” verkregen, het hoogst bereikbare beroepsniveau in Amerika.
Per augustus 2002 heeft Veth zich in de PPZ gevestigd en richt zich grotendeels op de implantologie. De erkenningen Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI werden hem verleend in 2003.
Veth was lid van het Concilium Parodontologicum van 2009 tot 2017. Dit instituut bewaakt de kwaliteit van de parodontale zorgverlening in Nederland o.a. door visitatie van de door de NVvP erkende parodontologen. Sinds 2019 is Veth verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam waar hij “Clinical Professor” is bij de specialisten opleiding Parodontologie en Implantologie. Regelmatig geeft hij ook lezingen buiten de PPZ op het gebied van de parodontologie en implantologie.

BIG: 39024577802

 

 

J. Reiker MSc

Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI

Behaalde zijn tandartsdiploma aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie was hij als algemeen practicus medewerker in diverse praktijken en stichtte in 1988 zijn eigen algemene praktijk te IJlst. Vanwege zijn interesse voor de parodontologie besloot hij in 1991 de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam te volgen die in 1994 werd afgerond. Vervolgens kreeg hij zijn erkenning als Parodontoloog-NVvP.

Hij richtte zich daarna volledig op de parodontologie en verliet de algemene praktijk. Vervolgens stichtte hij de Parodontologie Praktijk Friesland te Leeuwarden. Vanaf het jaar 2000 is hij werkzaam in de Parodontologie Praktijk Zwolle. In 2006 volgde zijn erkenning tot Implantoloog-NVOI.

BIG: 49023433502

 

Yvonne Bultman

Preventieassistente

 

Dieuwke Leijenaar

Preventieassistente

 

Christine Beerentsen

Assistente

 

Marlies Slot

Preventieassistente

 

Aletta Mensink

Assistente

 

Sabine van Fleeren

Preventieassistente

 

Manon ten Cate

Assistente

 

Annemieke van de Koppel

Assistente

 

Sandra Westrup

Preventieassistente

 

Annemijn Wijngaards

Mondhygiëniste

 

Dieuwke Steen

Mondhygiëniste

 

Lisette Bulsink

Mondhygiëniste

 

Lisanne Kortink

Mondhygiëniste

 

Anton Etten

Mondhygiënist

 

Naomi de Raad

Mondhygiëniste

 

Monica Kuijer

Mondhygiëniste

 

Margit Borsje

Mondhygiëniste

 

Cynthia Groenevelt

Mondhygiëniste

 

Nelie Albada

Mondhygiëniste

 

Aliene Albada

Mondhygiëniste

 

Jolanda Zwakenberg

Mondhygiëniste

 

Brigitta Spanhaak

Mondhygiëniste

 

Dorenda Biel

Frontoffice

 

Janneke Hoek

Backoffice

 

Elinet Vader

Backoffice