In verband met werkzaamheden aan de weg is de PPZ komende maanden lastiger bereikbaar. Houd rekening met extra reis- en/of parkeertijd.

Lees meer

Nazorg & controle

Patiënten die de actieve fase van de behandeling achter de rug hebben moeten onder controle blijven van de mondhygiënist of preventieassistent.

Dit kan een mondhygiënist of preventieassistent van de PPZ zijn maar ook de mondhygiënist van de verwijzende tandarts dan wel een vrijgevestigde mondhygiënist waarmee de tandarts samenwerkt. Bij een nazorgbehandeling wordt het parodontium gecontroleerd, wordt de mondhygiëne bijgesteld waar nodig en worden eventuele restpockets gereinigd. Een dergelijke behandeling is gemakkelijker en effectiever als de pockets ondiep zijn.

Zonder een zorgvuldig en frequent uitgevoerde nazorgbehandeling kan een stabiel resultaat op lange termijn niet gegarandeerd worden!

Onze (preventie)assistenten

Wilma van Leussen
Monique Rijers
Preventieassistente
Julia Jasink
Preventieassistente
Cunera Dekens
Assistente
Christine Beerentsen
Assistente
Marlies Slot
Preventieassistente
Sabine van Fleeren
Preventieassistente
Manon ten Cate
Assistente
Annemieke van de Koppel
Assistente

Paropraktijk Zwolle

De in de PPZ werkzame parodontologen en implantologen zijn erkend en geregistreerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

PPZ Webshop
  • Ruim assortiment mondhygiëne producten
  • Betalen met iDeal of Paypal
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 37,50