In verband met werkzaamheden aan de weg is de PPZ komende maanden lastiger bereikbaar. Houd rekening met extra reis- en/of parkeertijd.

Lees meer

Implantologie

Zorgvuldig onderzoek is de basis voor een goed behandelresultaat

De PPZ is ook een verwijspraktijk voor implantologie. Patiënten bij wie een of meerdere tanden en/of kiezen ontbreken of waarbij door een slechte prognose tanden en/of kiezen niet behouden kunnen worden, kunnen uitsluitend door hun tandarts naar de PPZ doorverwezen worden ter beoordeling van de mogelijkheid van het plaatsen van implantaten ter opvulling en of vervanging.

Olaf Veth, Jurgen Reiker, Ellart van de Weerdhof en Daniel Oortgiesen zijn naast erkende parodontologen, ook erkende implantologen, en houden zich bezig met de implantologie bij de PPZ.

Bij onze patiënten wordt in toenemende mate de behoefte gevoeld tot deze behandelmogelijkheid als toevoeging aan de parodontale behandeling. Ook kunnen implantaten worden geplaatst ter ondersteuning van een uitneembare prothese, het zogenaamde klik-gebit. In het onderdeel Implantologie vindt u veel informatie.

Ook kunt u de website van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) bezoeken, klik op onderstaand logo of kijk op www.nvoi.nl

Paropraktijk Zwolle

De in de PPZ werkzame parodontologen en implantologen zijn erkend en geregistreerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

PPZ Webshop
  • Ruim assortiment mondhygiëne producten
  • Betalen met iDeal of Paypal
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 37,50