Is vanaf september 2011 werkzaam in de PPZ. Tijdens zijn opleiding tandheelkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen had hij al een bijzondere belangstelling voor de parodontologie.

Na een periode van werken in de algemene praktijk was de beslissing om de Master of Science opleiding Parodontologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen te gaan volgen dan ook geen moeilijke keuze. Deze opleiding werd in 2006 afgerond waarna hij enige jaren later zijn officiële erkenning Parodontoloog-NVvP verkreeg evenals de erkenning Implantoloog-NVOI. Na het afronden van deze opleiding werd bovendien een promotie traject gestart met als onderwerp parodontale regeneratie. Onlangs (24 augustus 2012) werd het proefschrift “A tissue engineering approach to the regeneration of periodontal tissues” met succes verdedigd.

Hij werkte in diverse verwijspraktijken voor parodontologie en implantologie in het land. Vanaf oktober 2012 nog alleen in de PPZ. Hij zal zowel parodontale als implantologische behandelingen uitvoeren. Naast de werkzaamheden in de PPZ werkt hij nog als tandarts docent op de Radboud Universiteit Nijmegen.

BIG: 89058976302