E.O. Veth MS

Hij behaalde in 1984 zijn tandartsdiploma aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij de militaire dienstplicht vervuld als luitenant-tandarts bij de NATO-Airforce. Daarna werkte hij zeven jaar in zijn algemene praktijk te Rotterdam. Vervolgens, in 1993, vertrok Veth naar Houston, USA, om daar de driejarige parodontologie en implantologie opleiding te volgen. Die sloot hij in 1996 af met de Master of Science titel. Van 1996 tot 2002 was hij werkzaam in privé-praktijken voor parodontologie en implantologie in Houston en Dallas. In 1998 werd de erkenning als “Diplomate of the American Board of Periodontology” verkregen, het hoogst bereikbare beroepsniveau in Amerika.
Per augustus 2002 heeft Veth zich in de PPZ gevestigd en richt zich grotendeels op de implantologie. De erkenningen Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI werden hem verleend in 2003.
Veth was lid van het Concilium Parodontologicum van 2009 tot 2017. Dit instituut bewaakt de kwaliteit van de parodontale zorgverlening in Nederland o.a. door visitatie van de door de NVvP erkende parodontologen. Sinds 2019 is Veth verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam waar hij “Clinical Professor” is bij de specialisten opleiding Parodontologie en Implantologie. Regelmatig geeft hij ook lezingen buiten de PPZ op het gebied van de parodontologie en implantologie.

BIG: 39024577802

 

Paropraktijk Zwolle

De in de PPZ werkzame parodontologen en implantologen zijn erkend en geregistreerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

PPZ Webshop
  • Ruim assortiment mondhygiëne producten
  • Betalen met iDeal of Paypal
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 37,50