N. Tsoromokos MSc

Hij is afgestudeerd als tandarts van de Universiteit van Athene in 2012. Gedreven om meer tandheelkundige kennis te verzamelen heeft hij 4 maanden doorgebracht in Boston, USA. Dit heeft hem meer inzicht gegeven in technisch vooruitstrevende technieken en de filosofie van een multi-disciplinaire benadering binnen de tandheelkunde. Nadat hij terug kwam uit Boston is hij neergestreken in Aberdeen, Schotland en werkte daar 3 jaar als algemeen prakticus. In deze periode zag hij steeds meer en meer de belangrijke rol van de parodontologie als de fundatie binnen de tandheelkundige behandeling. Dit triggerde hem om de driejarig specialisatie in de Parodontologie en Implantologie te gaan volgen aan de ACTA te Amsterdam.

In juni 2020 heeft hij deze opleiding afgesloten met een Master of Science titel. Door deze specialisatie heeft hij veel klinische vaardigheden opgedaan alsmede geleerd de parodontale behandeling evidence-based te benaderen en uit te voeren. Hierdoor kan hij een hoge kwaliteit leveren en de mondgezondheid van zijn patiënten verhogen.

BIG: 29921970802

Paropraktijk Zwolle

De in de PPZ werkzame parodontologen en implantologen zijn erkend en geregistreerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

PPZ Webshop
  • Ruim assortiment mondhygiëne producten
  • Betalen met iDeal of Paypal
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 37,50